Modelleur Constructie

IA Bouwkunde is op zoek naar een:

Modelleur Constructie (32-40 uur)

Heb jij een passie voor constructief modelleren en wil jij je hierin verder ontwikkelen? Ben jij een echte teamspeler en voel jij je thuis in een multidisciplinair team? Ontdek dan of onderstaande vacature bij je past.

Functieomschrijving:

Als constructief modelleur ben je de rechterhand van de constructeur en verricht je zelfstandig of in teamverband teken- en modelleerwerkzaamheden in alle fasen van een project.

Je werkt mee aan het bedenken en ontwerpen van technische oplossingen, jouw inbreng hierbij wordt zeer gewaardeerd. Je signaleert tijdig de knelpunten in het model en controleert je eigen werk. Je verwerkt en controleert technische gegevens en stukken van derden.

Je wilt weten hoe dingen zitten en je stelt kritische vragen. Ook heb je interesse in het automatiseren van handelingen in software.

Je draagt zorg voor de technische uitwerking van projectwerkzaamheden en communiceert dit met de projectleider, constructeur, architect en andere adviseurs.

Jouw profiel:

  • Afgeronde opleiding MBO / HBO bachelor bouwkunde / built environment
  • Ervaring met tekenen van staal en betonconstructies
  • Ervaring met modelleren in Revit is een pré
  • Oog voor detail
  • Proactieve werkhouding
  • Affiniteit met automatisering en BIM

Klantgerichtheid, samenwerken en kwaliteitsgericht zijn belangrijke competenties voor dit profiel.

Wij bieden:

Een veelzijdige functie binnen een enthousiast team van professionals. Door middel van competentiemanagement bieden wij je uitstekende mogelijkheden om je binnen ons vakgebied zowel in de breedte als in de diepte te ontwikkelen. Daarnaast bieden we binnen onze informele organisatie een prettige en dynamische werkomgeving en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

 

Wij zijn:

IA Bouwkunde is als ingenieursbureau actief over de volle breedte van bouw-, civiele techniek en draagconstructies.. Vanuit onze deskundigheid op deze twee terreinen kunnen wij bouwplannen uitwerken en begeleiden in zowel woningbouw, utiliteitsbouw, nutsbedrijven, zuivel- en voedingsmiddelenindustrie, drinkwaterproductie, recreatie- en scholenbouw.

IA Bouwkunde is onderdeel van IA Groep, een onafhankelijk multidisciplinair ingenieursbureau in Duiven met in totaal circa 90 medewerkers. Met meer dan 45 jaar ervaring onderscheidt IA Groep zich door brede specialistische kennis op het gebied van architectuur, bouwkunde, constructie, elektrotechniek en werktuigbouw. IA Groep werkt aan uitdagende projecten, zowel aan compleet integrale renovatieprojecten, als ook aan integrale nieuwbouwprojecten in zeer diverse werkterreinen zowel nationaal als internationaal.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden over onze vacature? Dan maken wij graag kennis met jou. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar:

IA Bouwkunde B.V.
T.a.v. Sandra Hendriks
Geograaf 40
6921 EW  Duiven

Of per mail: vacature@iagroep.com

Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Sandra Hendriks: 026-3844480
Inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Eva Geurtsen: 026-3844438

 

IA Groep B.V. verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.